Wierings Liefke

Wanneer u aan Wieringen denkt denk u waarschijnlijk aan het glooiende landschap met haar kleine dorpjes en haar directe ligging aan de Waddenzee maar dit voormalige eiland in de kop van Noord-Holland heeft ook haar eigen kruidenlikeur; Wierings Liefke.

Wierings Liefke kenmerkt zich door een zachte afdronk. Met de ogen dicht proeft u heel subtiel een mengeling van amandel, sinaasappel en anijs. Wierings Liefke neemt u mee terug in de tijd van de V.O.C. koopvaarders die met hun schepen bij terugkomst uit o.a. Ambon, Jayakarta, Zuid-Afrika en Ceylon altijd bij het eiland Wieringen voor anker gingen. De Wieringers genoten dus als eerste van de ‘nieuwste’ soorten koffie, thee en allerhande exotische specerijen. Zo ontstonden hier de heerlijkste alcoholische brouwsels waar wij ook nú nog van mogen genieten!

Wierings Liefke is gedistilleerd door de fa. Schermer uit Hoorn en is uitsluitend verkrijgbaar bij Slijterij Drank & Deining in Hippolytushoef. De intense smaak en de prachtige authentieke fles met kurk maken van 'Wierings Liefke' een uitermate geschikt cadeautje om weg te geven (of lekker voor uzelf te houden).

U kunt Wierings Liefke komen proeven in Het Stamineeke in 't Groen.
Kerkplein 13 te Hippolytushoef.


logo-stamineeke-sb-800-400
Bed and breakfast omgeving Texel

Auberge Stamineeke

B&B Appartement   |   Lees verder
Awesome Image

Huisje van Nel

Vakantiewoning   |   Lees verder

Contact

+31(0)6 21 137 371